Draaien van bardienst

Bij TC Cash zijn de barinkomsten een wezenlijk bestanddeel van de totale inkomsten waaruit de vereniging een deel van de uitgaven kan bekostigen. Om die reden houdt TC Cash de barexploitatie in eigen beheer en draait volledig op de eigen leden. Om dit mogelijk te maken is besloten dat alle seniorleden van TC Cash een aantal bardiensten per jaar moeten draaien (aantal wordt jaarlijks bepaald). Als je andere vrijwilligerstaken uitvoert kun je hiervoor vrijstelling krijgen. Iedereen is daarbij verantwoordelijk voor zijn/haar eigen bardienst. Ieder lid kan zelf inschrijven, blijft dit achterwege dan wordt men ingedeeld. Bij verhindering dient U zelf voor vervanging te zorgen.

De Bar is elke avond open van maandag tot en met donderdag vanaf half acht en bij alle activiteiten, vastgelegd in de activiteiten kalender.
De bar is in principe ook van maandag t/m vrijdag in de ochtend geopend tussen 9 en 12 uur.
Uw bardiensten vastleggen en uw eigen vastgelegde bardiensten inzien doet U in de dienstenplanner van KNLTB.Club  Vervolgens logt U daar in met de bij u bekende  inloggegevens.(bonsdnummer en wachtwoord)  Daarna kunt U het overzicht zien van uw eigen bardiensten.

Aanwijzingen voor de bardienst

Om op een ontspannen manier de bardienst te draaien is kennis van een aantal zaken nodig. U wordt zoveel als mogelijk bij aanvang van de bardienst ingewerkt. Een aantal onderwerpen die bij het draaien van de bardienst belangrijk zijn worden hier beschreven. Indien U daarvoor belangstelling heeft kunt u hiervan alvast kennisnemen. Bij de bar ligt een map waarin deze informatie ook beschreven staat.

Verder dient U de instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) te doorlopen om een gekwalificeerd bardienstvrijwilliger te worden. Hier vindt je meer over de instructie.

Bardienst ruilen

Indien u een bardienst wilt ruilen, laat dan RUIMSCHOOTS OP TIJD een berichtje achter op het Prikbord, in de hoop dat een medelid u wil helpen. Het helpt erg om er uw telefoonnummer bij te zetten. Vermeld in het onderwerpveld : datum - tijd en bardienstomschrijving.

Gebruik maken van de Reservepool

Mocht u verhinderd zijn en ruilen niet lukken, dan kunt u proberen gebruik te maken van de Reservepool. Zie hiervoor in het menu ‘Bardiensten’ hoofdstuk ‘Reservepool Bardiensten’.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.