2018 03 16

MijnKNLTB is veranderd. deze is voortaan te vinden via MijnKNLTB.toernooi.nl.  Hiervoor heb je een nieuw account nodig, Je kunt deze  koppelen aan je toernooi.nl account als je dat hebt. Hoe  je dat doet vindt je hier. Op de nieuwe omgeving kun je de competitieindeling vinden, hoe je dat doet staat hier beschreven.  Je kunt ook in het menu links kiezen voor clubs, vul Cash in de zoekbalk in . Daarna krijg je alle competitieteams van TC Cash te zien. 

Als captain van je competitieteam moet je uitslagen invoeren. In dit document wordt dit verder toegelicht.

IMG 0053 640x427 2

Vrijdagavond 10 november zijn in het paviljoen de najaarskampioenen, in totaal 7 teams, gehuldigd. Alle teamleden hebben een presentje ontvangen. Dit presentje is mogelijk gemaakt door onze clubsponsor Wines and Bubbles. Via deze link krijg je een sfeerimpressie van deze avond.

Hieronder vindt je een overzicht van de kampioenteams.

Deze winter organiseren we wederom de gemeentelijke recreatiecompetitie. Deze competitie wordt dit jaar, net als afgelopen jaar, georganiseerd in samenwerking met de overige tennisverenigingen uit onze gemeente, TV Molenschot, TC CASH en TCR. De wedstrijden worden gespeeld op het tennisparken van TC Gilze en van TCR/TC Cash en TV Molenschot. De opzet van competitie is dezelfde als vorig jaar. Inschrijven kan als mix team met minimaal twee dames en twee heren (3 dames en 3 heren is gebruikelijk).Ook kan er dit jaar individueel ingeschreven worden. De individuele inschrijvingen van alle verenigingen worden bij elkaar gevoegd om teams samen te stellen.

Hallo tennissers,

Allereerst bedankt voor jullie deelname!
Er zijn dit jaar 15 deelnemende koppels. We hebben ervoor gekozen om 2 poules van 7 en 8 teams te maken. Alle wedstrijden zijn om 10.45u ingepland, zodat de banen op dat tijdstip goed (gezellig) gevuld zijn. Verzetten van wedstrijden is, in onderling overleg, mogelijk, maar wel volgens de regels van het reglement.

Uitslagen, banen en standen.
We spelen op de banen 7 t/m 11 (en waar nodig baan 1). Deze banen zijn elke zondag om 10.45u speciaal voor de interne wintercompetitie gereserveerd. Ik heb geen baannummers toegewezen aan de wedstrijden.De wedstrijden / uitslagen / standen zijn terug te vinden via deze link op Toernooi.nl

Wedstrijden, gegevens deelnemers en reglement.
Er wordt dit jaar elke zondag gespeeld vanaf 19 november 2017 t/m 11 maart 2018. De zondagen met Kerstmis, oudjaar en carnaval heb ik niet ingepland. Op 11 maart is de laatste wedstrijd gepland en de prijsuitreiking zal gelijktijdig met de clubkampioenschappen plaatsvinden.

Veel plezier de toernooicommissie.

Vragen over de competitie kunnen bij voorkeur per e-mail worden gesteld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je alle vragen of opmerkingen over zowel de junior- als seniorcompetitie heen sturen.

Bij de KNLTB kun je op de website van ons district wat meer algemene informatie vinden over de verschillende competities, de toernooien en andere activiteiten. Wil je dit eens bekijken, klik dan hier: KNLTB

In dringende gevallen kan er telefonisch contact op worden genomen met de Verenigingscompetitieleider (VCL-er) van de betreffende competitiedag:

De contactgegevens van de competitieleiders zijn hier te vinden.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.