Hieronder vind je de teamindelingen (e.e.a nog onder voorbehoud) en de speeldata voor de voorjaarscompetitie 2018. 
Met ingang van 2018 zal het invullen van uitslagen en het inzien van de standen anders worden. De KNLTB heeft racket gelanceerd. Dit nieuwe platform voor toernooien en competities is te vinden via mijnknltb.toernooi.nl

Sinds vandaag (1 maart 2018)  is het speelschema voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2018 online. Deze is met ingang van heden te vinden via MijnKNLTB.toernooi.nl. Dit is een nieuwe omgeving die de KNLTB per heden gaat gebruiken voor de speelschema's, invoeren van uitslagen en het inzien van de standen. Meer hierover lees je op https://www.knltb.nl/indeling. 

Je kunt ook meteen op deze link klikken om naar het overzicht te gaan

UPDATE 27 NOVEMBER 2017

UPDATE 2 DECEMBER 2017 DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN Oops toch vergeten, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 zal nog enkele dagen op en blijven staan. Hierdoor heeft iedereen nog de gelegenheid om in te schrijven. Voor allle dagen kunnen er nog teams ingeschreven worden, behalve voor de vrjdagavond. Hiervoor hebben zich al voldoende (maximaal) teams aangemeld.

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie (jeugd en senioren) staat weer open. Na de pilot die we hebben gedaan in 2017 met de teaminschrijvingen (Seniorenteams) voor de najaars en wintercompetitie willen we dit vanaf dit jaar definitief gaan invoeren.

De inschrijving dient door de teamcaptain gedaan te worden. De inschrijving sluit op zondag 26 november om 23.59 uur. Er zijn wel een paar voorwaarde waar je rekening mee moet houden :

  • Een team moet minimaal bestaan uit 5 teamleden (inclusief de captain)
  • Als je met een kleiner team wil inschrijven, dien je dit te motiveren bij de inschrijving (behalve teams die inschrijven voor de 8&9 competitie)
  • De TC heeft de mogelijkheid om teams die uit 5 spelers of minder bestaan uit te breiden
  • Als je na 16 december 2017 je team terugtrekt zal hiervoor een boete van € 115,00 worden doorberekend aan het team.Dit bedrag zal hoger worden als het team wordt teruggetrokken, nadat het speelschema bekend is gemaakt.
  • Vol is vol, als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting dit toelaat zullen we gaan loten.(De kans is op vrijdagavond aanwezig, in het voorjaar is er plaats voor totaal 16 teams)

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.