Omdat we regelmatig te horen krijgen dat de contactinformatie niet goed te vinden is, is deze pagina met een samenvatting van de meest belangrijke contactpersonen:

Paviljoen / tennispark

Sportpark 'De Vijf Eiken' / TC Cash
Sportparkweg 11
5121 MP Rijen
Telefoon 0161-222062

 

Bestuur

Voorzitter Hans van de Loo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Secretaris Jan Vlaanderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester Jolanda Saak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Rekeningnummer:
NL38 RABO 0154 4821 53 tnv TC Cash
Communicatie & PR
Bert Vriens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Technische Commissie Martijn van Eijl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jeugd Commissie Marieke Dierckx
Babette Rops
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Bar Commissie Marco Lurings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Sponsorcommissie Roy Gagliardi Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Toernooi Commissie Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Accommodatie Commissie Ad Wouters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0161-223851
Ledenadministratie Gerdie Schellekens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Architect Aartsplein 3
5121 XX Rijen
06-47918141

 

Competitieleiders:

Dinsdag      
Woensdag      
Donderdag Lya de Wee 06-53447829 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijdag Joep Hendrickx 06-51537285 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l
Zaterdag senioren Ronald Tennebroek 0162-310625 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zondag junioren Kim Hendriks 06-16566917 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zondag senioren Kim Hendriks   06-16566917 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l

 

Sponsorcommissie

Jeannette Rutten / Roy Gagliardi : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copy voor weekblad en andere media

PR & Communicatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Storingen en defecten

Het kán natuurlijk wel eens voorkomen dat er iets defect is gegaan, het afhangbord niet werkt, of de deur er naartoe niet open gaat, een kraan lekt of een toilet verstopt zit. U kunt al deze problemen melden op ons storingen en defecten emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er zal dan getracht worden het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.