De doelstelling van de vereniging is het doen beoefenen en bevorderen van de tennissport. De vereniging draait op veel vrijwilligers. Een vereniging met zoveel leden, een eigen accommodatie en veel ambities, kan ook niet zonder. Binnen de organisatie van TC Cash hebben ongeveer 90 mensen een taak in een commissie of het bestuur. 

Het bestuur  
Het bestuur van TC Cash bestaat uit de volgende leden

Voorzitter                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris                         Jan Vlaanderen
Penningmeester                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie &PR            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische commissie       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcommissie              Marieke Dierckx en Babette Rops
Sponsorcommissie            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Barcommissie                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toernooicommissie           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Accommodatiecommissie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Communicatie- en PR-commissie  
De commissie bestaat uit de volgende personen:

Bert Vriens (voorzitter)
Hanny Breel
Freek Tolsma
Robbin Oerlemans

Het aanleveren van kopij voor het Weekblad Gilze-Rijen dient vóór zondagavond 19:30 uur te geschieden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Jeugd Commissie
De jeugdcommissie organiseert toernooien en activiteiten voor alle juniorleden zoals: het Nieuwjaarstoernooi, het Jeugd Open Dubbeltoernooi, de clubkampioenschappen, het Husselen, de Dropping, Paaseieren zoeken, het Ouderkind-Toernooi en het Jeugd Open Vijf Eikentoernooi.
De competitie, het miniveldtoernooi en de diplomadag worden verzorgd door de Technische Commissie en de trainers.
De jeugdcommissie bestaat uit de volgende personen:
•  Marieke Dierckx (voorzitter)
•  Babette Rops (voorzitter)
• Kim Hendrickx
• Kirsten de Hoon

De Sub-jeugdcommisie bestaat uit de volgende personen:
• Monique Broer
• Jolanda Roestenburg
• Eugenie Kock
• Desiree Bierings (grote club actie)

Voor vragen over toernooien of activiteiten kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorcommissie
De commissie bestaat uit:
Roy Gagliardi (voorzitter)
Jeannette Rutten (administratie)
Albert van Rooijen
Victor van Tiel
Jan Vlaanderen
De sponsorcommissie is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische Commissie
De Technische Commissie (TC):
• coördineert de trainingen en lessen
• organiseert de diverse competities.

De Technische Commissie bestaat uit de volgende personen:
Martijn van Eijl (voorzitter)
Joep Hendrickx
Ronald Tennebroek
Lya de Wee
Kim Hendriks


De diverse competities worden per speeldag georganiseerd gecoördineerd door verschillende mensen:
• Donderdag > Lya de Wee
• Donderdagavond > Bert Vriens
• Vrijdagavond > Joep Hendrickx 
• Zaterdagmiddag > Ronald Tennebroek
• Zondag senioren > Kim Hendriks
• Zondag junioren > Kim Hendriks

Toernooicommissie
De toernooi commissie bestaat uit de volgende personen:
Jan Raaijmakers 
Ludo de Hoon
Cees Thielen
Kim Broeken
Martin Gommers
Anouk Leenaars

De Toernooi Commissie organiseert toernooien en activiteiten voor alle seniorleden.Voor enkele toernooien/activiteiten zijn aparte commissies (Tossen, 55+, thuisblijvertoernooi). Georganiseerd worden o.a. het Snerttoernooi, het open 5 eiken toernooi, het 17+/35+ toernooi, de clubkampioenschappen, de interne wintercompetitie en het vreemdkoppeltoernooi.
De commissie maakt tijdens toernooien en activiteiten gebruik van ad-hoc leden. Dit zijn leden die bijvoorbeeld een dagdeel of avondje behulpzaam zijn achter de wedstrijdtafel. Deze leden staan op onze ad-hoc lijst.
Verder stelt de commissie de toernooikalender samen.
Heb je vragen over toernooien/activiteiten of wil je ad-hoc lid worden tijdens toernooien/activiteiten, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.