Nieuws

Beste leden,

Het nieuwe tennisseizoen staat weer op het punt van beginnen. En daar hoort een nieuwe ledenpas bij. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn geweest om je ledenpas af te halen, dan is de mogelijkheid daar, om na telefonische afspraak , deze op te halen bij de ledenadministratie.

Gerdie Schellekens
Ledenadministratie TC Cash
Tel. 06-47918141

Ben jij erbij?! Vanaf nu kun je inschrijven voor de voorjaarscursus van 18 lessen die in de week van 3 april  2018 van start gaat. Wil je eerst een gratis proefles volgen dan is dit ook mogelijk. 

- Schrijf in voor 12 maart 2018 (uiteraard kun je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen)
- Uiterlijk 26 maart krijg je de bevestiging met daarin de dag en tijd dat je bent ingedeeld
- In de week van 3 april starten we met de voorjaarscursus 2018

Meer in de nieuwsbrief van SimonTennisschool

Afgelopen zaterdag is door de jeugdcommissie de 1e activiteit van het jaar georganiseerd. De avond stond in het teken van lasergamen - natuurlijk in het donker - en een winterBBQ.

Je kunt nog even nagenieten met de foto's . Je vindt de foto's hier

Beste leden,

Sinds dinsdag 20 februari 2018 is het weer mogelijk om de poort op slot te doen. Mocht je voor een gesloten poort staan, dan kun je deze met je tennispas openen. Je moet de pas door de paslezer halen, hierna heb je 10 seconden om de poort te openen.

Het bestuur

W 1 988575002 300x300Op zoek naar clubkleding voor bv je competitieteam? Vanaf heden is de clubkleding van TC Cash te bestellen via de webshop van Wilkin Sports. De kleding is reeds voorzien van het TC Cash logo. Aan iedereen van jong tot oud (M/V) is gedacht. Genoeg keus, tegen een aantrekkelijke prijs.

Ga naar de webshop van Wilkin Sports te vinden op https://www.wilkin.nl/tc-cash

Mocht je bv je naam of een sponsornaam willen laten bedrukken op het shirt, dan kun je dit ook via Wilkin Sports laten uitvoeren.

Bestel vandaag je clubkleding nog..

Wil je de kleding eerst zien ( en passen) voordat je tot aankoop overgaat dan kan dat ook in de vestiging in Tilburg. Deze is te vinden op de Professor Goosenslaan 28. 

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.