Nieuws

Aankleding terras

Met de donatie van de Club van 100 en het opgehaalde bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne op zak, zijn Jolanda Saak en Cees Broeders de afgelopen maanden op zoek geweest naar nieuwe terrasmeubelen.

Verschillende bedrijven in de omtrek zijn bezocht. Er is veel gezeten in stoelen, er is lang nagedacht over de kleur en de bekleding en is er stevig onderhandeld over de prijs. Uiteindelijk is de keus gevallen op de AXEL set die geleverd gaat worden door de firma Buitenhof Tuinmeubelen uit Breda. Hierbij heeft Roy Gagliardi (voorzitter sponsorcommissie) ook nog een rol gespeeld. Door Buitenhof Tuinmeubelen als sponsor binnen te halen, kon er een zeer aantrekkelijke prijs worden afgesproken. Het sponsordoek zal binnenkort verschijnen. Het meubilair verwachten we eind maart.

Het bestuur bedankt bij deze Buitenhof Tuinmeubelen voor de geboden mogelijkheid, de leden van de Club van 100 voor hun donatie en alle deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne, die TC Cash een warm hart hebben toegedragen. Niet te vergeten Jolanda, Cees en Roy voor het mooie werk wat ze hebben geleverd.

Bestuur TC Cash

Afgelopen zaterdag is door de jeugdcommissie de 1e activiteit van het jaar georganiseerd. De avond stond in het teken van lasergamen - natuurlijk in het donker - en een winterBBQ.

Je kunt nog even nagenieten met de foto's . Je vindt de foto's hier

penningmeesterBeste TC Cash leden,

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft o.a.de inning van de contributie en competitie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies en andere bijdrage tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf komend jaar de inning worden uitbesteed aan KNLTB.Collect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: KNLTB.Collect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen. In tegenstelling met voorgaande jaren ontvangen jullie de betaalverzoek contributie bijdrage begin Januari 2018

W 1 988575002 300x300Op zoek naar clubkleding voor bv je competitieteam? Vanaf heden is de clubkleding van TC Cash te bestellen via de webshop van Wilkin Sports. De kleding is reeds voorzien van het TC Cash logo. Aan iedereen van jong tot oud (M/V) is gedacht. Genoeg keus, tegen een aantrekkelijke prijs.

Ga naar de webshop van Wilkin Sports te vinden op https://www.wilkin.nl/tc-cash

Mocht je bv je naam of een sponsornaam willen laten bedrukken op het shirt, dan kun je dit ook via Wilkin Sports laten uitvoeren.

Bestel vandaag je clubkleding nog..

Wil je de kleding eerst zien ( en passen) voordat je tot aankoop overgaat dan kan dat ook in de vestiging in Tilburg. Deze is te vinden op de Professor Goosenslaan 28. 

De bardienstplanner van het Afhangbord (via www.afhangbord.nl) gaat per 31-12-2017 verdwijnen. De KNLTB heeft zelf een nieuwe (bar)dienstplanner ontwikkeld., die we vanaf 2018 gaan gebruiken bij CASH.

De dienstplanner van de KNLTB is te vinden op https://mijn.knltb.club/clubs Hier moet je eerst zoeken op vereniging in . Vul hier ‘CASH’ in.
Nadat je CASH hebt geselecteerd volgt een inlogscherm. Hier kun je dezelfde gegevens gebruiken die je ook gebruikt voor het inloggen op de KNLTB.ClubApp. (bondsnummer + wachtwoord) Heb je deze nog niet geïnstalleerd lees dan het artikel op de website van TC Cash of je gebruikt de knop ‘Wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een email bericht toegezonden waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken.

Na het inloggen verschijnt de dienstenplanner. Dit is een agendaweergave zoals die ook door andere agenda’s wordt gegeven.( Groen = hier kun je op inschrijven). Rechtsboven worden de diensten getoond die op jouw naam staan. Daar onder staan de diensten die nog beschikbaar zijn in de betreffende maand. Er zijn ook een aantal keukendiensten, die informatie wordt getoond als je een bardienst selecteert om in te schrijven.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.