Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie als barvrijwilliger te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan is door NOC*NSF in samenwerking met de sportbonden deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

De teksten en filmpjes op deze website stellen jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in ons paviljoen. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken. 


Deze test, de informatie en de instructie is te vinden op de website van NOC*NSF: http://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2837

De gegevens die je in moet vullen (buiten je persoonlijke gegevens):

· E-mailadres barverantwoordelijke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

· naam vereniging:      TC Cash

· aangesloten bij:        KNLTB

· plaats vereniging:     Rijen

· naam barverantwoordelijke: Marco Lurings

· E-mailadres ondernemingsdossier: DIT VELD MOET JE LEEG LATEN

 

We wensen jullie veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van jullie bardiensten!

Met sportieve groet,

Barcie TC Cash

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.