Aankleding terras

Met de donatie van de Club van 100 en het opgehaalde bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne op zak, zijn Jolanda Saak en Cees Broeders de afgelopen maanden op zoek geweest naar nieuwe terrasmeubelen.

Verschillende bedrijven in de omtrek zijn bezocht. Er is veel gezeten in stoelen, er is lang nagedacht over de kleur en de bekleding en is er stevig onderhandeld over de prijs. Uiteindelijk is de keus gevallen op de AXEL set die geleverd gaat worden door de firma Buitenhof Tuinmeubelen uit Breda. Hierbij heeft Roy Gagliardi (voorzitter sponsorcommissie) ook nog een rol gespeeld. Door Buitenhof Tuinmeubelen als sponsor binnen te halen, kon er een zeer aantrekkelijke prijs worden afgesproken. Het sponsordoek zal binnenkort verschijnen. Het meubilair verwachten we eind maart.

Het bestuur bedankt bij deze Buitenhof Tuinmeubelen voor de geboden mogelijkheid, de leden van de Club van 100 voor hun donatie en alle deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne, die TC Cash een warm hart hebben toegedragen. Niet te vergeten Jolanda, Cees en Roy voor het mooie werk wat ze hebben geleverd.

Bestuur TC Cash

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.