Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, wilt weten of de uitslagen van een toernooi al online staan, bestuursmededelingen, kortom alles waarvan u op de hoogte gehouden wilt worden aangaande de vereniging, schrijf u dan in voor de mailinglijst.

Er bestaat een wettelijke richtlijn dat, indien u op een mailinglijst wilt komen, u dit dient te bevestigen. Dit om ongewenste mails te voorkomen en om te voorkomen dat kwaadwillende personen uw e-mailadres overal aanmelden. Uiteraard lopen wij van de webredactie hier mee in de pas.

Aanmelden en/of afmelden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U krijgt ter bevestiging een e-mail toegestuurd, die u binnen vijf dagen moet beantwoorden als u Ă©cht op de maillist wilt komen. Het enige wat u hoeft te doen is beantwoorden en verzenden. Meer hoeft u niet te doen. Tip voor HOTMAIL gebruikers: voeg tccash.nl toe aan uw veilige lijst.

De afzender van deze mail is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het onderwerp: confirm #groot nummer erachter#

Vervolgens moet de aanmelding geaccordeerd worden. Dit kan enige dagen duren. (zo werkt het systeem nou eenmaal)
Indien u binnen 6 dagen geen bevestigingsmail heeft ontvangen met het onderwerp: Welkom op de "maillist" maillijst is er iets fout gegaan. Probeer dan nog een keer.

Afmelden gaat op dezelfde manier en kan ook via deze pagina. Gebruik het e-mailadres die u bij opgeven gebruikt hebt!!
E-mailadressen die door een mailserver geretourneerd worden vanwege ongeldigheid, worden handmatig verwijderd.


AAN of AFMELDEN

Posten van berichten

De mailinglijst wordt gecontroleerd, dat heet, alleen het webteam kan mails naar iedereen die op de lijst staat versturen.
Indien u iets wilt versturen naar iedereen die op de lijst staat, gaat dat dus eerst ter goedkeuring naar het webteam.
Dit om ongewenste e-mail en maillist spamming te voorkomen.

Indien u nog vragen heeft, stel ze dan aan het webteam.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.