Het hele jaar door zijn er voor jong en oud activiteiten bij TC Cash, recreatief of prestatief. En het is altijd gezellig in ons paviljoen met een drankje voor of na het tennissen. Als lid van TC Cash kun je op 11 all-weather banen de hele dag onbeperkt terecht. Om het spelletje zo goed mogelijk te leren zijn er goede trainingsfaciliteiten, met gediplomeerde train(st)ers.

Tennissen leer je sneller door het veel te doen, onze activiteiten lenen zich daar uitstekend voor. Ook beginnende tennissers kunnen meteen aan die activiteiten meedoen. De activiteiten kun je terug vinden op de website of in de KNLTB.ClubApp

Het lidmaatschap brengt voor seniorleden (vanaf 18 jaar)de verplichting met zich mee om bardienst te draaien. U vindt hier alle informatie.

Lid worden 
Je kunt lid worden bij TC Cash op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Je kunt je aanmelding via dit formulier. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst. Twijfel je nog over het nemen van lessen, dan kun je eerst kiezen voor proeflessen. Nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat: Gerdie Schellekens, Architect Aartsplein 3, 5121 XX Rijen, telefoon: 06-47918141 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie
De contributie wordt jaarlijks in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.  Zie hiervoor de pagina Contributie.

Verschillende competities
De KNLTB organiseert verschillende competities per jaar: Voorjaar, najaar en winter. Voor elke competitie kan de vereniging teams inschrijven, maar dat moeten ze wel zo’n 3 maanden van te voren doen. Dat betekent dus ook dat de deelnemers zich 4-5 maanden voor de start van de competitie moeten aanmelden bij de vereniging. Via de website, de nieuwsbrief en via de trainer krijg je op tijd een bericht hierover. De trainer maakt samen met de Technische Commissie de indeling van de jeugdcompetitieteams, senioren schrijven als team in voor de competitie.
In de competitie speel je zowel uit- als thuiswedstrijden. Bij de jeugd moet altijd 1 van de ouders de begeleider zijn van het team. Er zijn speciale regels voor de verschillende soorten competities. De KNLTB stuurt deze naar de tennisclubs, zodat deze hun deelnemers goed kunnen inlichten over de spelregels van de competitie. Ook kun je de competitieregels terugvinden op de site van de KNLTB.

Tenniskids: negen speelweken
Deze competitie bestaat uit negen speelweken. Zowel de wedstrijden in Rood als in Oranje worden gespeeld in teamverband. Teams in Rood bestaan hier uit 2 tot wel 12 spelers. Teams in Oranje bestaan uit 2-8 spelers. Voor zowel de Rode als de Oranje tenniskidscompetitie (klik hier voor leeftijdsindeling) wordt er iedere eerste zondag van de maand gespeeld. Op deze manier spelen kinderen bijna het hele jaar wedstrijden.

Toernooien
Er zijn verschillende soorten toernooien waaraan je kunt mee doen. Via de website van de KNLTB kun je deze snel vinden. Ga naar: Jeugd/Zoek een Toernooi/Toernooizoeker. Inschrijven voor een toernooi kan meestal tot 2 weken voor aanvang van het toernooi. In het reglement van het toernooi staan zaken over puntentelling, speeltijden, inschrijfgeld en andere praktische zaken. Er zijn diverse toernooien. Op de website van de KNLTB kun je alle informatie vinden over zowel de toernooien als de competitie. Ze hebben ook een speciale website voor Tenniskids.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.