Afgelopen zondag 18 februari is het Snert-toernooi gespeeld.
We hadden 66 inschrijvingen en waren daar zeer blij mee. Helaas moesten 13 deelnemers zich afmelden door griep en andere ongemakken.
Bleef er toch nog een mooi aantal deelnemers over om gezellige potten te creëren.
Uiteraard is het altijd hopen op goed weer bij het organiseren van toernooien in de wintermaanden. Dit jaar hadden we de hoofdprijs, het weer was geweldig

Er werd fel maar sportief gestreden om de titel van Snertvrouw en Snertman 2018.
Een enkeling durfde het zelfs aan om in de korte broek te spelen.

In de keuken was het hard werken geblazen, want behalve tennissen stond er ook snert en roggebrood met spek op het menu. Dit was in goede handen bij Rob met zijn jaren lange ervaring, bijgestaan door zijn Ria. Niet alleen de deelnemers werden verwent, ook de keuken werd door Ria bijgestaan door Els grondig gekuisd.
De sponsor van deze dag was wederom “de Been Automaterialen”.

Om half 5 ging de vetpan aan en ging men rond met de hapjes en werd het tijd om games te tellen.

Snertvrouw 2018 : Lenny Elbers
Snertman 2018 : Robert Saak

Beide gefeliciteerd.

Waar mensen winnen zijn er ook altijd mensen die verliezen. Maar verliezen bij het snerttoernooi is niet erg, ook dan wordt je in het zonnetje gezet.
Daniëla van de Garde en Kees de Hoon kunnen hierover meepraten. Zij mochten hun ”geef nooit op” prijs in ontvangst komen nemen.

Terugkijkend op een mooie dag willen wij graag alle deelnemers bedanken voor zijn en haar deelname aan dit toernooi.
Uiteraard een speciaal woord van dank aan “de Been Automaterialen” voor de sponsoring, Ria voor haar geweldige hulp in de keuken en Els en Marloes voor hun verdienste achter de bar.

Blijf vooral de site in de gaten houden om geen toernooi te missen en hopelijk ben je volgend jaar ook weer van de partij.

Geniet hier nog even van de foto's

Met sportieve groeten,
Rob en Ludo.

Pannenkoektoernooi

Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals altijd (de laatste twaalf jaar) stond de zon hoog aan de hemel bij een aangename temperatuur om te spelen. Om 8.15 uur verschenen de eerste spelers, met de fiets of auto en om 9.30 uur waren alle bijna 100 spelers en ca. 20 vrijwilligers aanwezig en wakker gemaakt met koffie met `iets erbij`.

De sfeer zat er meteen goed in met vrolijke spelers uit de wijde omgeving van Baarle tot Vlaardingen en Maassluis. `Alweer `n jaar geleden hè !` is het eerste uur niet van de lucht. Klik hier voor de foto's

Op weg naar 50 jaar TC Cash

Beste jeugdleden,
Ook dit jaar organiseren we weer het Wilkin Sports  Jeugd Open Vijf Eiken toernooi bij TC Cash in de herfstvakantie. Dit toernooi is voor alle jeugdleden van de KNLTB t/m 17 jaar
We hopen dat jullie weer allemaal mee zullen doen!
Kinderen die spelen in groen en geel kunnen inschrijven via www.toernooi.nl
Doe dit wel snel want de insluiting sluit alweer op vrijdag 6 oktober

Voor de kinderen die spelen in rood en oranje organiseren we een event op woensdag 18 oktober tussen 13.00 uur en 15.00 uur.
Hiervoor kun je je inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, je geboortedatum, bondsnummer en of je speelt in oranje of rood als je dat weet.

We gaan er weer een top toernooi van maken en zullen grotendeels overdag spelen.
Tot in de herfstvakantie!
De Jeugdcommissie

De planning is gemaakt! Kijk hier wanneer je moet spelen en tegen wie.

De toernooicommissie van TC Cash lanceert een nieuw format voor de aankomende clubkampioenschappen. Vanaf zaterdagochtend 27 augustus tot zondagmiddag 4 september strijden junioren en senioren tegelijk voor de titel in alle categorieën van speelsterkte 3 tot en met 9. Jongens en meisjes, dames en heren, enkel, dubbel en mix. De jeugd speelt overdag, de senioren in de avonduren. Inschrijven kan tot zondag 14 augustus 23.59 uur.

Het “Vreemd"-koppel toernooi gepland op zondag 10 september 2017 gaat helaas niet door.
Er zijn te weinig inschrijvingen.
Graag zien we je terug bij een volgende activiteit.

Met sportieve groet,
Toernooicommissie TC Cash.

TC Cash organiseert woensdagmiddag 8 juni een KNLTB Rood Oranje Tennis voor kinderen uit Rijen en omgeving. Het is een toernooi voor kinderen t/m 11 jaar. Rood: geboortejaar 2007 of later. Oranje: geboortejaar 2005 tot en met 2008. Kinderen die mee willen doen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld daarbij je naam, geboortejaar, email-adres en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent en in welke categorie je speelt: rood 1 of 2, oranje 1 of 2. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro, ter plekke te betalen bij de wedstrijdleiding. Inschrijven kan tot 1 juni 2016. We verwachten de deelnemers om 14.00 uur. Rond de klok van 17.00 uur ronden we af. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de kinderen aan te moedigen.

Het 55-plus-tennistoernooi (TC-Cash) voor heren (van 55jaar of ouder) is vrijdag 28 juli voor de 24e keer gespeeld en, zoals gewoonlijk een leuke, gezellige en entamerende jaarlijkse happening.

Het was weer ‘n geslaagd tennis-feest !

Onder leiding van Rien van der Zijden is, zoals elk jaar, weer een puik stukje werk neergezet ! Ditmaal was `Haantje de voorste` het motto en waren er bijna 90 deelnemers die allemaal vier wedstrijden speelden. Na elke set was er voor de spelers tijd voor een praatje met collega’s. `Gratis` koffie en thee voor de hele ochtend in overvloed en genoeg collega’s die er waren om niet alleen te spelen maar ook het gebruikelijke `ouwbette` ‘n kans te geven : `Alweer ‘n jaar voorbij hè ?` is de gebruikelijke start en in no-time zitten er weer ‘n stel te schateren van het lachen.

Rien van der Zijden, met zijn voorbereidings-companen, is inmiddels bezig de volgende jubileum-`55-plus`

Op vrijdag 8 juli 2016 van 19.00 tot 22.00 wordt er door Joke, Sonja, Jeanne en Ella werderom een Dames Gezelligheids Toernooi georganiseerd.

Wie zin heeft in een sportief en gezellig avondje geeft zich op voor 24 juni door middel van het inschrijfformulier via deze site (de inschrijving via de website is gesloten), of telefonisch 0161-223854 (Joke Wouters), 0161-226147 (Ella Ballemans)

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. Dit dient contant betaalt te worden bij binnenkomst.
KNLTB pasje meebrengen en aanwezig zijn om 18.45.

Zondagavond 23 juli sloot TC Cash het Open Vijf Eiken Toernooi af met een groot applaus van het publiek voor de winnaars van alle speelsterktes. Het was als vanouds negen dagen feest geweest op het park, tot laat in de avond zaten de terrassen vol met tennisliefhebbers uit Rijen en omgeving. Met tennistoppers uit heel Nederland was het dan ook volop genieten van mooie en spannende partijen. Daarnaast was er veel belangstelling voor de prestaties van onze eigen spelers van TC Cash.

Prijzen voor tennissers van TC Cash
In het Nationaal Ranglijst toernooi werd de finale zowel bij de dames als de heren een spannende driesetter. Bij de dames pakte Lizette Blankers uit Rotterdam de hoofdprijs, bij de heren was het Sander Jans uit Rhoden. Lizette Blankers won met Karlijn van den Dungen uit Oisterwijk ook de damesdubbel. Het toernooi werd afgesloten met de herendubbel, daar ging de winst naar Boris Oomes en Rene Lindenbergh uit Tilburg. Leden van TC Cash pakten de prijzen in de volgende categorieën: DE4 35+: Marloes Luijten HD5: Niek Aben en Tim Vaarties HD6 35+: Rob Kuijten en Marco Lurings DD6 35+: Desiree Bierings en Judith vd Luitgaarden DD6: Brenda Franken en Marjanne Karstens GD6: Michelle Meeusen en Timo Bos DE7: Linda Mathijssen-van Rooijen HD7 35+: Klaas van Keimpema en Joop van Troost

Tot volgend jaar
Na een week met schitterend weer werd het op de finaledag nog even spannend of het droog zou blijven. Uiteindelijk vielen er twee flinke regenbuien, met als gevolg een korte onderbreking van de tennispartijen op alle 13 banen. Maar gelukkig waren de banen snel weer droog en kon het toernooi iets later dan gedacht alsnog buiten afgesloten worden met de prijsuitreiking. Na afloop was iedereen het er al snel over eens; het Open Vijf Eiken Toernooi met Ranglijsttoernooi is na zes jaar terug van weggeweest. We kijken alweer uit naar volgend jaar.

Verder wil de organisatie iedereen bedanken die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt ; De accommodatiecommissie , de barcommissie (en de bardienstmedewerkers), de sponsorcommissie en niet vergeten de Boppers, die ervoor gezorgd hebben dat we een perfecte ondergrond tot onze beschikking hadden, Verder natuurlijk de sponsoren Wilkin Sports, Pennen Party World, Garden Master Rijen, Fysiotherapie Jongh & van Osta, Aarts en fruit. Peter Bindels Uw Vakman Wouters transportbedrijf en de Gemeente Gilze Rijen.

 

20170723 20TC 20Cash 20winnaars web

Op paaszaterdag stroomde ons – in een heerlijk lentezonnetje gelegen - tennispark vol met enthousiaste proevers. De deelnemers ontvingen bij binnenkomst een Bavaria gadget en een Bavaria Mex alcoholvrij biertje. Het toernooi kon gaan beginnen!
Door het overweldigende deelnemersaantal van 104 tennissers speelden we in twee groepen waarbij telkens alle banen bezet waren. In elke ronde werden er nieuwe koppels geformeerd, zodat iedereen zeer diverse wedstrijden kon spelen. Het deelnemersveld was gevarieerd (leden van TCR, leden van Cash, niet-tennissers, oud-tennissers, nieuwe tennissers….), bij iedereen spatte het plezier er vanaf.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.