Bord ingang 2018Vanaf zaterdag 14 juli is het raak op het tennispark in Rijen. Het Wilkin Sports Open Vijf Eiken Tennistoernooi 2018 heeft als thema dit jaar “Een gouden randje”, want TC Cash bestaat 50 jaar. Dat wordt gevierd tijdens het openingsweekend van het toernooi. Vrijdagavond begint met een groot feest en op zaterdagochtend komt voormalig toptennisser Sjeng Schalken een tennisclinic geven. Daarna barst het toernooi los.

Na de succesvolle editie van vorig jaar is de opzet van het toernooi hetzelfde gebleven. Het evenement geniet dit jaar weer de hoogste status van nationaal ranglijsttoernooi (NRT). Deze status staat garant voor de deelname van dames en heren uit de top 25. Ook voor alle overige deelnemers is de inschrijving inmiddels geopend. De organisatie van het toernooi heeft inmiddels al tien aanmeldingen binnen van spelers uit de nationale tennistop.

De hoogst gekwalificeerde spelers van Nederland krijgen bij een NRT toernooi de kans om kostbare punten te sprokkelen. Dit betekent automatisch dat alle dagen op het scherpst van de snede wordt gespeeld. Voor toeschouwers geldt dit als garantie op volop genieten van topsport. Met snoeiharde aces, vlijmscherpe volleys en tactisch hoogstaand spel, vallen veel punten te winnen in Rijen.

In het weekend van 21 en 22 juli staan de finales voor alle categorieën op het programma. Naast de toppers met een hoge ranking, geldt de uitdaging van deelname ook voor spelers uit de speelsterkte categorie 2 tot en met 8. Senioren hebben de keuze deel te nemen aan de 35+ variant. Zondag 30 juni middernacht sluit de inschrijving.

Inschrijven voor het Open Vijf Eiken toernooi via MijnKNLTB.toernooi.nl, wil je meedoen aan het NRT, dan kun je  HIER inschrijven.

Op vrijdag 6 juli wordt het dames gezelligheidstoernooi weer gespeeld. We beginnen om 19.00 en spelen tot 22.00 uur.

Inschrijven doe je via dit formulier

 Voor vragen kun je bij de organisatie van het toernooi terecht:
• Joke Wouters   0161-223854 
• Ella Ballemans 0161-226147

Het  inschrijfgeld bedraagt  â‚¬ 5,00 per persoon. Graag bij binnenkomst tijdens het toernooi contant betalen. Vergeet niet om je KNLTB pas mee te nemen. Let op de inschrijving sluit op 27 juni.

Afgelopen zondag 18 februari is het Snert-toernooi gespeeld.
We hadden 66 inschrijvingen en waren daar zeer blij mee. Helaas moesten 13 deelnemers zich afmelden door griep en andere ongemakken.
Bleef er toch nog een mooi aantal deelnemers over om gezellige potten te creëren.
Uiteraard is het altijd hopen op goed weer bij het organiseren van toernooien in de wintermaanden. Dit jaar hadden we de hoofdprijs, het weer was geweldig

Er werd fel maar sportief gestreden om de titel van Snertvrouw en Snertman 2018.
Een enkeling durfde het zelfs aan om in de korte broek te spelen.

In de keuken was het hard werken geblazen, want behalve tennissen stond er ook snert en roggebrood met spek op het menu. Dit was in goede handen bij Rob met zijn jaren lange ervaring, bijgestaan door zijn Ria. Niet alleen de deelnemers werden verwent, ook de keuken werd door Ria bijgestaan door Els grondig gekuisd.
De sponsor van deze dag was wederom “de Been Automaterialen”.

Om half 5 ging de vetpan aan en ging men rond met de hapjes en werd het tijd om games te tellen.

Snertvrouw 2018 : Lenny Elbers
Snertman 2018 : Robert Saak

Beide gefeliciteerd.

Waar mensen winnen zijn er ook altijd mensen die verliezen. Maar verliezen bij het snerttoernooi is niet erg, ook dan wordt je in het zonnetje gezet.
Daniëla van de Garde en Kees de Hoon kunnen hierover meepraten. Zij mochten hun ”geef nooit op” prijs in ontvangst komen nemen.

Terugkijkend op een mooie dag willen wij graag alle deelnemers bedanken voor zijn en haar deelname aan dit toernooi.
Uiteraard een speciaal woord van dank aan “de Been Automaterialen” voor de sponsoring, Ria voor haar geweldige hulp in de keuken en Els en Marloes voor hun verdienste achter de bar.

Blijf vooral de site in de gaten houden om geen toernooi te missen en hopelijk ben je volgend jaar ook weer van de partij.

Geniet hier nog even van de foto's

Met sportieve groeten,
Rob en Ludo.

De clubkampioenschappen zijn weer achter de rug. Op de verschillende onderdelen is een sportieve strijd geleverd. Deze heeft de volgende clubkampioenen opgeleverd .Bij de dames Mirjam van Boesschoten, bij de heren Glenn van Riel.

Natuurlijk zijn er in de andere categorieën ook winnaars. Deze zijn te hier vinden. Je kunt nog even nagenieten van de foto's die gemaakt zijn.
Jeugdclubkampioenschap en seniorenclubkampioenschap.

De organisatie bedankt iedereen die heeft meegedaan aan deze editie en ziet uit naar volgend jaar, jullie toch ook?

Bedankt namens de organisatie.

Pancakes toernooi plaatjeDoe je ook mee?
Vanwege het koude weer is het pannenkoekentoernooi niet doorgegaan.
Het toernooi is verzet naar zondag 11 maart a.s. van 10.00 uur tot 12.30 uur. We willen alle jeugdleden die spelen in rood, oranje of groen van harte uitnodigen om deze ochtend, met hun ouders, naar TC Cash te komen.

Deze ochtend zullen we gezamenlijk het nieuwe competitieseizoen aftrappen: terwijl de kinderen alvast hun eerste partijtjes spelen krijgen de ouders, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, uitleg over de competitie. De kinderen kunnen kennis maken met hun teamleden. Met een beetje geluk worden de nieuwe clubshirts uitgedeeld! We sluiten de ochtend af met een overheerlijke pannenkoekenlunch voor alle kinderen!! Dus, zorg dat je erbij bent!!  (ook voor jeugdleden die geen competitie spelen)

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin in ieder geval je naam/de naam van je kind en je/diens speelsterkte (rood, oranje of groen). We zoeken verder nog enthousiaste ouders die willen helpen met het bakken van de pannenkoeken. Mocht je een handje willen helpen dan kun je dat ook in de mail vermelden!
Tot de 11de!

55plus25 jaar geleden (1993) startten enkele tennissers van onze club, onder aanvoering van Rien van der Zijden, bij TC-Cash (met slechts drie banen) ons `HD-toernooi` dat nĂş, in 2018, op 13 banen voor 104 spelers `n sportieve dag biedt !!

Beste 55 -vrienden,+
Op Vrijdag 3 augustus 2018 organiseren wij voor de 25e keer ons sportieve en gezellige tennis-evenement waarin vrienden uit alle windstreken elkaar weer ontmoeten.

Elk jaar weer !
Ons jaarlijkse tennisfeest...met oude en nieuwe vrienden met oude en nieuwe verhalen

Wij ontvangen jullie graag vanaf 8.30 uur met koffie, thee en `n versnapering.
- Om 9.30 uur starten de wedstrijden
- ieder speelt `s morgens 2 keer 45 minuten
- Daarna bieden we jullie, rond het middaguur, `n eenvoudige doch voedzame lunch.
- Ieder speelt `s middags nogmaals 2 keer 45 minuten
- Daarna is het tijd voor wat ouwebetten met `n potje bier, `n frisje of iets anders, in afwachting van de uitslagen. Consumpties uitsluitend PINNEN.
- Rond 17.00 uur is het dan zover: de prijzen worden uitgereikt !

Vanaf midden april t/m 29 juli 2018 kun je inschrijven via DIT INSCHRIJFFORMULIER
De kosten bedragen slechts € 10,- per speler. Ná betaling ben je ingeschreven ! De betaling a.u.b. op rekening NL50ABNA0 490 015 530 t.n.v. M.van der Zijden

Namens het 55+-team
0161 224 830 - Rijen
Rien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.