Pancakes toernooi plaatjeDoe je ook mee?
Vanwege het koude weer is het pannenkoekentoernooi niet doorgegaan.
Het toernooi is verzet naar zondag 11 maart a.s. van 10.00 uur tot 12.30 uur. We willen alle jeugdleden die spelen in rood, oranje of groen van harte uitnodigen om deze ochtend, met hun ouders, naar TC Cash te komen.

Deze ochtend zullen we gezamenlijk het nieuwe competitieseizoen aftrappen: terwijl de kinderen alvast hun eerste partijtjes spelen krijgen de ouders, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, uitleg over de competitie. De kinderen kunnen kennis maken met hun teamleden. Met een beetje geluk worden de nieuwe clubshirts uitgedeeld! We sluiten de ochtend af met een overheerlijke pannenkoekenlunch voor alle kinderen!! Dus, zorg dat je erbij bent!!  (ook voor jeugdleden die geen competitie spelen)

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin in ieder geval je naam/de naam van je kind en je/diens speelsterkte (rood, oranje of groen). We zoeken verder nog enthousiaste ouders die willen helpen met het bakken van de pannenkoeken. Mocht je een handje willen helpen dan kun je dat ook in de mail vermelden!
Tot de 11de!

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.