1 SimonTENNIS  INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING   en MAAK KENNIS MET TENNIS

TRAINING
Vanaf 4 april 2016 gaat Simon Tennisschool de trainingen verzorgen bij TC Cash.

De trainingen worden verzorgd door Nicole Simon en Arthur Ramaker. Samen met Rob en Mike Simon (eigenaren Simon Tennisschool) dragen zij zorg voor kwaliteit, betrokkenheid en zorgen ervoor dat de inhoud en de variatie van de lessen van dien aard zijn dat plezier en prestatie samen gaan. Kortom: een mix die uitstekend past bij de cultuur van TC Cash.

JEUGDTRAINING
Voor de jeugd zijn een aantal trainingsvormen beschikbaar. Afhankelijk van de kwaliteit en de reeds opgedane tenniservaring, kan hierin gekozen worden.
Kinderen die beginnen met tennissen kunnen vanaf 3 jaar deelnemen aan de zogenaamde Tenniswhizz (Tenniskids blauw) trainingen inclusief leenracket en vanaf 6 jaar aan de ‘Maak kennis met tennis’ cursus inclusief gratis racket en een gratis lidmaatschap gedurende de lesperiode (inclusief pas KNLTB).

Vanaf 6 t/m 12 jaar kennen we de Tenniskids tennistrainingen. Deze lessen worden gegeven volgens het principe van de Tenniskids methode. (www.tenniskids.nl) zachtere ballen en kleinere banen. Fase rood/miniveld, fase oranje/driekwartveld, fase groen/groot veld.

Er kan worden ingeschreven voor ‘reguliere trainingen’ 60 min. in groepen van 8 of 4 personen en 90 min. 8 personen. Op basis van leeftijd en niveau worden de groepen ingedeeld.

Privélessen behoren ook tot de mogelijkheid (maximaal 2 personen).

Wil uw kind eerst deelnemen aan een gratis proefles, vul dan het contactformulier in op www.simontennis.nl of stuur een mail met naam, geboortedatum, email, telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan op welke dag hij/zij helemaal niet zou kunnen. De proeflessen worden op verschillende dagen gegeven.

SENIORENTRAINING
De seniorentrainingen worden op diverse niveaus en vormen gegeven. Daarnaast verzorgt ST de trainingen vanaf het niveau beginners tot ervaren wedstrijdspelers. Dit kan in groepen van 4 of 8 personen maar ook privélessen zijn mogelijk. Uiteraard kan de cursist aangeven op welke aandachtspunten hij/zij gedurende de trainingsperiode extra gecoacht wil worden. Voor senioren is het ook mogelijk om 1,5 uur te trainen. Wil je werken aan je conditie dan is het mogelijk om Cardiotennis te volgen. Dè work-out op het gebied van tennis (www.cardiotennis.nl).

TIJDEN VAN DE TRAININGEN
Het is mogelijk om 5 dagen per week tennistraining te volgen. Dat kan op maandag, dinsdag en vrijdag vanaf ’s middags 14.00u tot ’s avonds 23.00u en op woensdag en vrijdag vanaf ’s ochtends 9.00u tot ’s avonds 23.00u. Doorgaans zijn de tijden tussen 15.30u en 19.00u gereserveerd voor de jeugd. Op woensdag en vrijdag is dat al vanaf 13.30u. Voor senioren is het ook mogelijk om overdag de trainingen te volgen.

De trainingen worden in 2 blokken van 18 (jeugd) / 18 (volwassenen) weken gegeven: de najaarstraining van september t/m maart (met in totaal 3 inhaalweken) en voorjaarstraining april t/m juli (met in totaal 3 inhaalweken)
Lesweken afhankelijk van cursus.

INHAALSYSTEEM
Per cursus is het mogelijk om 2 lessen die u zelf mist in te halen. U kunt u via ‘mijn simontennis’ afmelden voor een les, tegelijkertijd kunt een inhaalles aanvragen indien u dat wenst. Het aanvragen van een inhaalles kan tot 24 uur voor aanvang van de lessen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn en de les toch willen inhalen neemt u dan contact op met kantoor.

LIDMAATSCHAP TC CASH
U kunt 1 x een cursus volgen zonder lid te zijn van de vereniging. U betaalt hiervoor dan wel € 25,00 extra voor de gehele cursus. Daarna (bij inschrijving voor vervolgcursus) dient u lid te worden van de vereniging. De leerlingen voor de Maak Kennis Met Tennis cursus ontvangen een gratis racket. Bovendien ontvangen de jeugdinschrijvingen voor de MKMT cursus een gratis lidmaatschap gedurende de lesperiode (inclusief KNLTB pas).

INSCHRIJVEN TENNISTRAININGEN

Inschrijven voor de training doe je via de website van Simon Tennis. Kies hier voor inschrijven en selecteer TC Cash. Of door op deze link te klikken.

Bij vragen en/of onduidelijkheden geeft Simon Tennisschool u graag antwoord. Zij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.00u op 073-6126170. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens op of om de baan,
Namens Simon Tennisschool
Rob en Mike Simon
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.simontennis

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.