De bardienstplanner van het Afhangbord (via www.afhangbord.nl) gaat per 31-12-2017 verdwijnen. De KNLTB heeft zelf een nieuwe (bar)dienstplanner ontwikkeld., die we vanaf 2018 gaan gebruiken bij CASH.

De dienstplanner van de KNLTB is te vinden op https://mijn.knltb.club/clubs Hier moet je eerst zoeken op vereniging in . Vul hier ‘CASH’ in.
Nadat je CASH hebt geselecteerd volgt een inlogscherm. Hier kun je dezelfde gegevens gebruiken die je ook gebruikt voor het inloggen op de KNLTB.ClubApp. (bondsnummer + wachtwoord) Heb je deze nog niet geïnstalleerd lees dan het artikel op de website van TC Cash of je gebruikt de knop ‘Wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een email bericht toegezonden waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken.

Na het inloggen verschijnt de dienstenplanner. Dit is een agendaweergave zoals die ook door andere agenda’s wordt gegeven.( Groen = hier kun je op inschrijven). Rechtsboven worden de diensten getoond die op jouw naam staan. Daar onder staan de diensten die nog beschikbaar zijn in de betreffende maand. Er zijn ook een aantal keukendiensten, die informatie wordt getoond als je een bardienst selecteert om in te schrijven.

De bardiensten voor 2018 zijn opgevoerd in de nieuwe bardienstplanner. Vanaf nu kun je dan ook inschrijven voor bardiensten.

De dienstplanner van de KNLTB is nog niet erg flexibel en gebruikersvriendelijk. De volgende mogelijkheden zijn (nog) niet aanwezig:

Als je hebt ingeschreven op een bardienst, kun je die niet meer (zelf) verwijderen. Ben dus zorgvuldig bij het inschrijven op bardiensten. Als je onverhoopt hebt ingeschreven op een bardienst die je toch niet kunt vervullen, kun je een mail sturen naar de barplanning om de bardienst van jouw naam af te laten halen. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Het systeem geeft niet aan of je al hebt voldaan aan je bardienstplicht. Je moet dus zelf bijhouden dat je voor 2 bardiensten per jaar inschrijft.
De dienstenplanner is nog niet toegankelijk via de KNLTB.CLubApp. Dit gaat in de toekomst wel gebeuren.

Op de website is meer informatie te vinden over het “Draaien van een bardienst” en het “Inschrijven voor een bardienst

Via het menu Bardiensten op de website kun je naar de (bar)dienstenplanner voor 2017 en 2018.

Bedankt voor jullie medewerking.
Barcommissie TC CASH.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.