Van 24 maart tot en met 31 maart voor alle leeftijden en categorieën

De inschrijving is gesloten 

De toernooicommissie van TC Cash organiseert de clubkampioenschappen in de week voor Pasen. Neem deel aan dit altijd levendige toernooi. Vanaf zaterdagochtend 24 maart tot zaterdagavond 31 maart strijden junioren en senioren in diverse speelsterktes voor de prijzen. Jongens en meisjes, dames en heren, enkel, dubbel en mix. De jeugd speelt op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zaterdag wordt door de jongere jeugd rood-oranje wedstrijden gespeeld. Voor de iets oudere jeugd is er de categorie 50+. Inschrijven kan tot zondag 11 maart 23.59 uur. Nieuw is dat dit jaar de laatste speelddag op zaterdag is. De finales en resterende poulewedstrijden worden dan gespeeld.

Voor veel leden is dit toernooi het hoogtepunt van het jaar. Alleen spelers van de eigen club doen mee. Voor de eeuwige roem natuurlijk. Want dat is het enige waar het om gaat, niemand levert bij verlies punten in voor de officiële ranking. ‘Nothing to lose!’ Dat zorgt bij voorbaat al voor een prettige sfeer op de banen. Sportiviteit en gezelligheid gaan dan ook elke keer hand in hand. De wedstrijden voor junioren en senioren staan gepland in één week. De jeugd heeft de kans om het op te nemen tegen de ouwetjes. Ouders en kinderen komen samen op de baan te staan, met of tegen elkaar. Dit kan in de speelsterkte 3 tot en met 6. Voor nieuwe leden is dit toernooi de ultieme gelegenheid om snel te integreren in de club. Niets zo eenvoudig als de tegenstander een paar weken later nog een keer uit te dagen voor een nieuwe partij. De toernooicommissie probeert in de planning rekening te houden met de historie van de deelnemers. Met andere woorden: je treft vaker nieuwe tegenstanders. 

De dames en heren van de organisatie gaan tot het uiterste om alle leden de gelegenheid te geven om de krachten te meten met clubgenoten. Het uiterst flexibele reglement staat op de website www.tccash.nl. Een paar belangrijke voorwaarden: voor junioren geldt de deelname aan drie onderdelen als bovengrens, voor senioren twee. Spelers (alle leeftijden) die op zoek zijn naar een dubbelpartner kunnen dit aangeven bij inschrijving. De match volgt dan automatisch. Voor zover mogelijk probeert de toernooicommissie alle dubbel en mix onderdelen volgens het poulesysteem in te plannen. Dit betekent dat de kans klein is dat je al na één partij buitenspel staat. De wedstrijden gaan om twee gewonnen sets. De organisatie is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet, de toernooicommissie.

Copyright © 2003 - 2018 Tennisclub Cash. Alle rechten voorbehouden.